Skip links

Narrowcasting Templates integrator worden?

Narrowcasting Templates is op zoek naar organisaties die als integrator gebruik willen maken van ons platform. Wij willen voor zoveel mogelijk mensen professionele content toegankelijk maken. Dat is ons doel! We weten als geen ander dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om professionele content te creëren.

Je moet er nou eenmaal creatief voor zijn, maar ook is het erg tijdsintensief. De tijd die normaal gestoken wordt in het maken van content, kan nu voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij zijn daarom ook op zoek naar integrators die het Narrowcasting Templates platform bij zijn of haar klanten wil aanbieden. Dus verkoop je narrowcasting oplossingen en ben je op zoek naar professionele content? Wij werken graag met je samen! Hoe het werkt?

Wat biedt het platform?

Wij bieden professionele content, nieuwsfeeds, weersvoorspellingen en diverse modules aan binnen ons platform. Deze templates kunnen jouw eindgebruikers publiceren op hun beeldschermen. Wij bieden de content, jij beheert de gebruikers.

Hoe ziet zo’n samenwerking eruit

Als integrator kun jij zelf gebruikers aanmaken binnen het platform en deze ook beheren. Wij gaan jou daarnaast trainen om goede demonstraties te kunnen geven aan de eindgebruikers van het platform. Wij staan natuurlijk altijd klaar om jou hier mee te helpen en ondersteunen.

Voordelen van het zijn van integrator

Integrator worden kent veel voordelen. Allereerst heeft jouw onderneming een extra service die aangeboden kan worden aan jouw eindgebruikers. Waarschijnlijk zijn er veel klanten zijn die graag wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het maken van professionele content.

Wij ontzorgen jou dus met de content en maken de mooiste content voor jouw eindgebruikers. Daarnaast hebben wij natuurlijk een verdienmodel ontwikkeld voor onze partners. Dus bovenop de extra service, het ontzorgen van jou en de eindgebruikers, kun je er ook leuk aan verdienen. Benieuwd naar wat dit verdienmodel precies inhoudt? Vraag hier naar.

Continu in ontwikkeling

Ons platform is continu in ontwikkeling en dat wij zorgen ervoor dat de templates steeds worden aangevuld en verder ontwikkeld. Ook wordt er kritisch gekeken naar nieuwe modules en handige tools voor narrowcasting.

Het zou leuk zijn als wij tips en input van jou als integrator mogen ontvangen om onze diensten nog verder te optimaliseren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw eindgebruikers de beste service en ondersteuning betreft professionele content kunnen verwachten!


Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je eens met ons babbelen betreft het worden van een integrator van Narrowcasting Templates? Neem dan eens contact met ons op en wij praten je bij.

Leave a comment