Skip links

Verjaardagenmodule

DS Templates biedt een verjaardagsmodule waarin eenvoudig via een module medewerkers toegevoegd kunnen worden. Deze module is gekoppeld aan diverse templates binnen ons template aanbod. Hierdoor worden automatisch personen gefeliciteerd. Hoe werkt dit?

Personeel feliciteren via beeldschermen? Hoe dit werkt binnen DS Templates

Ga via een internet browser (voorkeur Google Chrome) naar ons content platform (https://app.digitalsignage-templates.com). Kies in het menu voor ‘modules’. Vergeet niet om eerst in te loggen.

In onze module pagina vind je ons huidige aanbod tools. Modules worden constant doorontwikkeld en aangevuld. In de module pagina kies je voor de module ‘Verjaardagenmodule‘. Deze module ziet er als volgt uit:

Verjaardagen op beeldschermen

Door op ‘Verjaardagen toevoegen’ te klikken opent een venster waarin nieuwe verjaardagen toegevoegd kunnen worden. Klik na het invullen van de juiste gegevens op het opslaan icoon. Dit proces herhaal je tot alle verjaardagen zijn opgevoerd in de module.

Verjaardagen automatisch ingeladen binnen de verjaardag templates

Binnen ons systeem zijn meerdere verjaardag templates. De verjaardag templates met een label ‘module templates’ worden automatisch gevuld met de data uit de verjaardagen module.

Bovenstaand wordt een verjaardagen template weergegeven welke is gekoppeld aan de module. Klik vervolgens op de template om deze aan te maken en eventueel verder te bewerken.

In de live preview van de template zie je direct de data verschijnen uit de module. Als er niemand jarig is, staat dit tevens ook aangegeven. Binnen de template editor is het mogelijk diverse elementen aan te passen. Dit verschilt per template. Alle templates die gekoppeld zijn aan de verjaardagen module beschikken in ieder geval over de mogelijkheid om leeftijden weer te geven of te verbergen.

Na alle gewenste aanpassingen binnen de template verricht te hebben, klik je onderaan op de ‘opslaan’ knop. De template wordt aangemaakt en is terug te vinden onder ‘Mijn templates’.

Heb je vragen over deze module? We helpen je graag verder. Stuur voor vragen een e-mail naar: [email protected] of bekijk overige manieren om ons te bereiken op: https://www.narrowcasting-templates.nl/support/

Digital Signage Templates is inzetbaar bovenop 99% van de bestaande narrowcasting systemen. Onze templates genereren in een URL die eenvoudig in jouw bestaande pakket geïmporteerd kan worden. Wil je graag gebruiken maken van onze templates gecombineerd met jou bestaande narrowcasting systeem? Probeer het 14 dagen gratis via https://app.digitalsignage-templates.com en ontvang bij registratie 14 dagen gratis testen.

Leave a comment