Skip links

Ben jij een integrator van narrowcasting oplossingen? partnerssamenwerken

Verkoop je narrowcasting oplossingen en ben je op zoek naar professionele content? Wij werken graag met je samen! Hoe het werkt?

Wij bieden professionele content, nieuwsfeeds, weersvoorspellingen en diverse modules aan binnen ons platform. Deze templates kunnen jouw eindgebruikers publiceren op hun beeldschermen. Wij bieden de content, jij beheert de gebruikers.

Jij als partner of integrator, kan zelf gebruikers aanmaken binnen het platform en beheren. Daarnaast trainen we je om goede demonstraties te kunnen geven aan potentiële eindgebruikers van het platform. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar om te helpen.

Wij ontzorgen je en maken de mooiste content voor jouw eindgebruikers. Daarnaast hebben wij een verdienmodel ontwikkeld voor onze partners. Benieuwd hiernaar? We praten je graag bij. 

Wij blijven ons platform aanvullen met nieuwe templates, modules en handige tools voor narrowcasting. Stilstand is achteruitgang, daar houden we niet van. Daarnaast kun je verwachten dat we regelmatig contact met je opnemen. Jouw input en tips zorgen ervoor dat dit platform nog beter wordt en wij de juiste keuzes maken.  

Ik wil samenwerken