Skip links

Uitbreiding aanwezigheidsmodule

Maximaal aantal werkplekken managen binnen een kantooromgeving

We optimaliseren onze aanwezigheidsmodule met een extra functie. Een functie welke in deze tijd enorm relevant is. Om de veiligheid en gezondheid te kunnen waarborgen op kantoor, is er een maximale capaciteit van werkplekken. Om dit te managen biedt Digital Signage Templates een tool waarin medewerkers zichzelf op aanwezig of afwezig kunnen zetten in de toekomst. Hierbij wordt er werkplek gereserveerd, kan de maximale capaciteit gewaarborgd worden en kunnen medewerkers inzien wie aanwezig is.

Binnen ons platform kan een template aangemaakt worden welke de aanwezigheid aangeeft voor de actuele dag. Deze template wordt gepubliceerd op een beeldscherm waardoor snel inzichtelijk is, wie vandaag aanwezig is.

Naast de template kan eenvoudig in de module het personeel beheert worden. Denk aan het aanmaken van nieuwe collega’s, bewerken en/of verwijderen. Iedere medewerker ontvangt een unieke URL die zij via een Smartphone en desktop kunnen benaderen. Binnen deze URL kan de aanwezigheid van de komende 4 weken opgegeven worden, gekeken worden welke collega’s die dag aanwezig zijn en de actuele status aangepast worden.

In de module beheerpagina kan aangegeven worden voor hoeveel personen er capaciteit is. Is dit bijvoorbeeld 30, kan persoon 31 zichzelf niet meer op aanwezig zetten voor die specifieke dag.

Wil jij onze module bekijken? Klik dan hier.

Wil jij onze planningstemplate bekijken? Klik dan hier.

Digital Signage Templates is inzetbaar bovenop 99% van de bestaande narrowcasting systemen. Onze templates genereren in een URL die eenvoudig in jouw bestaande pakket geïmporteerd kan worden. Wil je graag gebruiken maken van onze templates gecombineerd met jou bestaande narrowcasting systeem? Probeer het 14 dagen gratis via https://app.digitalsignage-templates.com en ontvang bij registratie 14 dagen gratis testen.

Leave a comment